Dorthe Gundmann den 14-11-2018
    Nyhedsbrev for november

Kære forældre
    Jeg har vedhæftet et nyhedsbrev for november måned.

Dorthe Gundmann
    Kære forældre

I år skal skolen pyntes op til jul med genbrugs-og naturmaterialer. Derfor vil vi bede jer samle alt, hvad I har af kulørte ugeblade, tapetrester, gavepapir, papæsker, papruller, grankogler, troldegrene mv. som I tænker kan genbruges og forvandles til julepynt.

Kære forældre

I år skal skolen pyntes op til jul med genbrugs-og naturmaterialer. Derfor vil vi bede jer samle alt, hvad I har af kulørte ugeblade, tapetrester, gavepapir, papæsker, papruller, gramkogler, troldegrene mv. som I tænker kan genbruges til og forvandles til julepynt.

• 21-11-2018
    Skole/ SFO/ hjem samtaler i mødelokalet · 0A