Martin Seiferheld den 27-03-2015
    Lov 409 og ny skolereform

Med udgangspunkt i den nye skolereform og på baggrund af lov 409, så vil der på Langhøjskolen blive tilbudt sommerskole i uge 26 og uge 32.
    Sommerskolen vil blive tilbudt til alle elever som i løbet af skoleåret har været fraværende i forbindelse med lovligt fravær eller ved flere end 5 dages sygdomsfravær. Vi er af Hvidovre Skole og kulturforvaltning blevet bedt om, at optælle alle de timer som den enkelte elev har mistet i løbet af skoleåret 2014/15 til og med d. 27. marts.
    Den 1. april vil der her på opslagstavlen blive offentliggjort hvilke elever der skal deltage i sommerskolen.
    På Langhøjskolen vil vi samle elever fra 0-2. klasse, elever fra 3-6. klasse og elever 7-9. klasse. Denne struktur er valgt på baggrund af økonomiske ressourcer. Selve dagene vil blive bestemt efter faglige temaer og der vil naturligvis tages højde for den enkelte elevs faglige niveau, samt differentiering til den enkelte elev.
    Det vil naturligvis være skolens faste personale som skal forestå undervisningen.

Langhøjskolen, på vegne af Hvidovre Skole og kulturforvaltning
    Maj-Britt Tang den 27-03-2015
    Foreløbig oversigt 9. klassernes prøvedatoer maj/juni 2015 (se vedhæftde)

• Maj-Britt Tang den 23-03-2015
    SKOLEMÆLK EFTER PÅSKE?
    Har du ikke bestilt skolemælk endnu, så vil vi bare minde dig om, at du altid kan bestille skolemælk.
    Modtager vi din betaling mandag, så kan vi levere mælk ugen efter.
    Betaler du dit skolemælksabonnement med kort i netbutikken senest onsdag den 25. marts, kan dit barn være med efter påske (uge 15) og frem for kun 3,29 kr. pr. dag for en minimælk eller for kr. 3,75 kr. pr. dag for en øko minimælk.

Linket til skolemælk.dk kan du se herunder og det skal åbne op i et nyt vindue.

Skolemælk

Maj-Britt Tang den 20-03-2015
    Kære forældre

Tak for jeres deltagelse i forældretilfredshedundersøgelsen. Rapporten består af tre dele: En hovedrapport for hele Hvidovre skolevæsen, En rapport fra Langhøjskolen og én fra SFO – Tre Høje
    (vedhæftet)

Næste skridt er, at Skolebestyrelsen, medarbejderne og ledelsen læser den. Herefter vil der blive udarbejdet en handleplan.

Henrik Rømer Nielsen,

Konstituerede skoleleder